May 8, 2007, 10:34 PM

Повторения... 

  Poetry
982 0 2

 Повторения...

Трудно вървя. Уморен
по земната плът - залитам.
Клати се Светът край мен.
С вълни насрещни покрит е.

                         ..."Уморен
по земната гръд залитам
."
С Морето, от ден на ден -
по-близки - редим лехите.

"Клати се Светът край мен"
Отвикнах от твърда основа.
Вода - много. Свят - свещен.
С Делфините си говоря...

"С вълни насрещни покрит е",
но Бури смиряват се,
             щом разберем:
Заедно правим Мечтите.

"Трудно вървя"... Запленен.
Прегърнал битието си мъжко.
Кой каза, че и утре е ден?
Тук и Сега сме насъщни! 

30.04.2001

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??