Jul 31, 2009, 1:14 PM

Повярвах, че мечтите са безплатни... 

  Poetry
1137 0 19

 

Песен>>>



Повярвах, че мечтите са безплатни...

Отдадох им се. Смело полетях.

С крилете си прегръщах необята

и всяка появила се любов.

 

Раздавах чест и обич безвъзвратна,

а с мислите си галех сетива.

С очите си поглъщах светлината,

зачената преди да изгоря.

 

Дарявах думи, вяра и достойнство.

Разнежвах всяка пукната скала.

... и ледници стопявах. За отплата

целувах ласкава и бяла тишина.

 

Не спирах да летя и да мечтая

(нали не струваше и пукнат грош дори).

Не се замислих, че на път към Рая

във полета умирали мечти...

 

 

 

 

 

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??