"Милички поетеси,
вашите мъжемразещи стихотворения...
Светле,.... опровергай ме!"
vale5
Аз те пуснах във своята приказка.
Подарих ти от сърцето си ключа.
Защо не вярваш, че с тебе съм истинска?
Защо поставяш всяка дума под лупа?
Не ме сравнявай със никоя друга!
Не убивай любовта ми в съмнения!
Нямам тайни от теб! Не хитрувам!
Захвърли настрани подозренията!
Все ме питаш коя съм, а знаеш -
аз съм твойта "непоправима романтичка".
Щом ме искаш от теб половинка,
приеми ме такава - различна.
Не разбираш ли?!
Любовта не е черно и бяло -
на дъгата най-много прилича.
И от всички цветове на земята
най-чистият цвят е ОБИЧАМ!
Хайде, спри да ме мериш с везните,
да ме съдиш със поглед суров!
Просто ела с мен във наш′та колибка
да те науча какво е Любов!!
© Светла Илиева All rights reserved.