Jul 16, 2021, 3:40 PM

Зов 

  Poetry
184 1 2

Любов не просѝ

Не протягай ръка

Любовта те намира

като в детска игра

 

Разпознава те тихо

Прошепва в ухото

Приготви си сърцето

Разтвори го дълбоко

 

Ще те гледа любимо

Ще докосва красиво

През снагата ще мине

като греяно вино

 

След това ще целуне

с устни жарки, копнежни

Меко ще те прегърне

и светът в миг ще изчезне

 

Ще ти отстъпи крилата

на всички пеперудени феи

и изпълни душата с мелодия

от арфи и флейти

 

Този миг не изпускай

Посрещни го готов

Любовта е чудно изкуство

Разпознай нейния зов

 

автор Валя Сотирова - sunshine

"Зов"

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??