Mar 23, 2019, 8:46 AM

Повярвай в себе си 

  Poetry » Other
524 0 1

Ако сърцето е изпълнено с тъга и надеждата за по-добро е твърде далеч.

Затвори очи и се вслушай само в себе си. Не се плаши, освободи мечтите си. Без страх всичко това ще бъдеш ти!

Отвори очи и виж светлината!

Всичко е наред!

Цялата ти тъга е само отражение на теб самия.

Тогава си задай въпроса: Направи ли наистина всичко?

Защото само с честността и чистотата на твоето сърце злото няма място в теб, защото истината е описание на добротатата.

Ако сърцето ти е тъжно най-добрия твой приятел си ти самия.

Ако искаш да се усмихнеш, можеш само ти.

Ако си тъжен можеш само ти, само ти си изцелението на твоята душа!

Страхуваш се за прекрасната си мечта, че ще бъде погубена от омразата.

Тогава само ти можеш да освободиш своите мечти.

Казвай винаги това, което мислиш и вярвай силно в чувствата си.

Така ще бъдеш непоклатим като скалата стояща в огъня.

Само ти можеш да излекуваш душата си, омразата може да унищожи мечтите ти.

Тогава само ти си този който ще ги освободи!

© Катя Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??