May 19, 2009, 12:06 PM

Повярвайте, и сенките се скриват 

  Poetry
751 0 35

Повярвайте,

и сенките се скриват,

когато си отиде обичта!

Невидимото злато сипе нежност,

но недостижима днес за нас е тя.

Не е като преди омая -

сега с тъга превръща в нощ деня.

След лумналите пламъци, от нея

спомен е останала жарта.

Невидими ръце покриват с було

и пречат, за да литне над света,
 
да се отърси и прегърне смело

Феникса, роден от пепелта.




Но...


Празно е Сърцето!

Любовта...?!

В покой застинала е

някъде навярно

Тя!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??