Dec 23, 2009, 11:01 PM

Поздрав за откровенци 

  Poetry » Other
522 0 10

 

Чувство празнично обхваща!

Ето – иде този Ден!

Стига грижи! Лъч изпраща

Той за тебе и за мен.

И усмивка в миг изгрява.

Трепкат весели очи,

А сърцата обич сгрява.

Коледен рефрен звучи.

Около елхата всички

Луд купон да завъртим!

Екват песни, пляс – ръчички...

Дайте да се веселим!

А, наздраве!!!:-)

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??