Aug 1, 2012, 9:13 PM

Позитив или негатив 

  Poetry » Civilian
712 0 0

Позитив или негатив -
за кое сетивата си ще впрегнеш?
Красив, животът ти е крив -
с кое око ще го погледнеш?

Щастлив, денят ти е смрадлив -
е ароматът или миризмата?
Учтив, гласът ти е креслив -
и как ще поднесеш словата?

Упоен, слухът ти е раздразнен -
омайни птички или груби срички?
Прекрасен, сънят ти е ужасен -
какво обичаш - хора или парички?

Умът решава с мисълта -
какво ще мислиш, ти решаваш!
Доброта да ръсиш или лошота -
завръща се, което ти предаваш!

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??