Jan 18, 2010, 11:54 AM

Позна ли ме 

  Poetry » Other
759 1 24

Позна ли ме?! Навярно ще се сетиш.

Не съм море, не съм дете на ветровете.

Не съм любяща, и не съм любима.

А само в огледалото ме има.

 

Позна ли ме?! Навярно си се сетил.

По лунната пътека все се лутам.

Не съм измислица, дори не съм и цвете.

Но... вечно в ъгъла ме бутват.

 

Позна ли ме?! Навярно се присети

да ме откриеш в свойта бледа сянка.

Надявах се да бъда, да обичам,

но сякаш вързани са ми ръцете.

 

Позна ли ме?! Навярно ще си спомниш,

онези вечери, и сълзите в очите.

И всички твои доводи, че съм греховна,

а истинската в мен отдавна съществува.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??