Есенно поглеждаш ме, отсъстващо,
мъгли в очите ти се стелят влажно.
При мен ли мислиш да зимуваш,
или огнище ново тайно си градиш?
Не ме събуждай - аман от реалност,
до блудкавост омръзвам си сама.
Ако си решил да тръгваш - не отлагай,
аз пак броя звездите и жадувам тишина.
© Пепи Оджакова All rights reserved.