Sep 9, 2008, 12:58 PM

Познавам любовта 

  Poetry » Other
860 0 11
Познавам любовта.
И двете й различни страни.
Изпълва те с чувство голямо
и едновременно ужасно боли.
Познавам самотата.
Копнежът по любим човек.
Но откакто те срещнах,
той засилва се по теб.
Познавам сълзите.
Ревността тях ги роди.
Те покълнаха и се стекоха
от дълбините на кафевите ми очи.
Познавам молбата,
Заседнала в моите гърди.
Тя те моли и заповядва -
нейното желание утоли.
Познавам покоя
след насладата от страстта.
Две тела жадно преплетени,
загърбили страх и тъга.
Познавам обичта.
За мене Тя си Ти.
И само бъдещето ще покаже,
ще се слеят ли нашите съдби.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??