Oct 24, 2023, 3:53 PM  

Правѝ добро! 

  Poetry » Other
379 0 0

Правѝ добро – Бог ни завеща,

защото от всеки зависи светът!

Прави го - и Той изход обеща,

към спасението едничък път!

 

Виж старите, болните, бедните,

колко мъка има днес по света!

Внимавай, пази се от бездните,

живот без Бог път е към смъртта!

 

Както искаш с тебе да се отнасят –

тъй и ти с другите хора се дръж!

Да, не е лесен пътят ти към раят,

но ти ще го минеш, ако си мъж!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??