Прави ме щастлива!
Настръхвам, настръхвам когато ме погледне с онзи горещ поглед, поглед който казва всичко.
Топли ме с целувката си за сбогом.
Изгарям от казаните думи, изгарям от искреността му.
А ръцете му! Ръцете му на пръв поглед бяха груби, но докоснеше ли ме се разтапях.
Хубаво е прави ме щастлива, хубаво е може би защото е грешно, защото не трябва, защото не може…
И аз пак отивам той стои и ме гледа, гледа ме със жадният си поглед с който гледаше уискито на масата.
Но знам едно, хората са казали:
,,Пиян човек говори най-много истини”
Боже аз исках всеки ден да е пиян, за да може да каже всичко искрено, за да стопли сърцето ми.
Щастлива съм, защото Той ме прави щастлива.
А той кой е?
Той е просто един непознат!
© Ц.А All rights reserved.