Dec 7, 2008, 8:26 AM

Правилният играч 

  Poetry » Love
579 0 1
Хей, бейби, ела да пребъдем,
надскачайки всичките звезди.
Влюби се в мен с поглед размътен
и дъхът ми на "Baileys" вземи.

Забърквай водовъртежи цунамени,
не си оставяй време да оглеждаш
последствията и миналото, удавени.
Недей на лирически език да ме превеждаш.

Аз искам да съм еднакво луда и искряща,
и в леглото ти, и в "Ликьор".
Но музи за разтърсващи стихове не ми изпращай.
Нека загубя дарба, щом си в моя отбор.

06.12.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??