Mar 11, 2011, 8:13 PM

Празна стая 

  Poetry » Love
890 0 0

Душата ми без теб е
        празна стая
и Аз не пускам никого
         в нея, зная!
Защо остави сърцето ми
    да страда без теб?
Може би защото твоето
   направено е от лед!
Ти загуби, знай...!
От това, че на любовта
    ми сложи край!

Дори и да ме обичаш ти,
караш ме все да роня сълзи!
Животът ми без теб ще бъде
          празно поле...
но по-добре, отколкото с
      тръни пълно да е!

© иреМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??