Jan 20, 2010, 12:06 AM

Празнично 

  Poetry
543 0 5

От много приятели
днес по ръцете ми има прах -
лепкаво сив;
утайки от изпити кафета;
смачкани фасове;
дъх на парфюми - от - до...

Песента ще ги върне.
Всичките.

Да мълчим артистично.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??