Mar 9, 2013, 6:39 AM

*Празник 06.03.2013 

  Poetry
395 0 0

За празника аз черпя с нежност,
дъждовни капки в чаши сипах.
Подарък са ми твоите милувки,
любовта, която предизвиках.
Романтика, поезия и нежност.
Благодаря ти за пореден път.
Назовавам като неизбежност
заЕдно да бъдем в този път.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??