Apr 3, 2010, 9:02 PM

Празник е днес 

  Poetry
664 0 0

Камбаната бие - празник е днес,

лицето си със свещена вода ще измия,

пред красива икона

на колене ще застана,

свещичка в ръка ще запаля

и гореща молба ще отправя

- децата ми тя да закриля.

Бурята нека навън да бушува,

спокойно е в мойта душа,

защото зная, че има

червеите в несретни

души кой да затрие!

 

 

© Анка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??