Понякога съм жив и предпочитам
приспивната сюита на бутилките.
Усмихват ми се мислено очите ти
на зимната палитра от мътилката.
Разбира се, съм жив и ми се иска
да нямам повиквателни за пъкъла.
Ще си измисля сам едно уиски
с онази малка масичка във ъгъла.
© Ради Стефанов Р All rights reserved.