Mar 17, 2007, 11:45 AM

Празно... 

  Poetry
564 0 4

Оплетено в лъжи сърце...
Обгърнато с воалите на измамата лице...

Кристален ум... фалшиви мисли...
Красиви желания... грешни терзания...

Спомени... лъжи...
Счупено стъкло... мечти...
Разпилени парченца... прах...
Мисъл за един отминал грях...

Една-единствена сълза...
отронваща със себе си
събраната тъга...

Тъмнина... ограбваща самота...
Падаща сълза, засъхва сред калта...

Празнота... изгубила се е някъде една душа...
Пустота... сред мрак в черно обвива се...
                            последната мечта...

Страх... последен спомен...
за един живот забравен...
Може би дори някъде имаше любов...
но отдавна превърнала е себе си в...
               безмълвен мъртъв зов...

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??