Aug 15, 2007, 2:45 PM

ПРАЗНО 

  Poetry
812 0 23
Празно е.
Душата ми крещи.
Сгрешил си в преценката за мене.
Не искам да изпращам пак сълзи
и болката във тебе да простене...
Прости ми.
Ако можеш разбери,
във любовта са нужни двама,
илюзията грешна захвърли,
ненужно е да правиш драма.
Моля те,
не ми звъни!
Не искам да те заблуждавам.
Жената в мене забрави.
Усмихвай се! Животът продължава.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??