May 17, 2017, 9:54 AM

Празно стихотворение 

  Poetry » Love
406 1 5

Празник е, щом си до мен.

Делник е, щом си със друга.

Жребий, от теб подреден -

имам за него заслуга.

 

Празник е погледът син,

който до болка пронизва.

Делникът става на дим,

проснал изпраните ризи.

 

Прязник си... Пък току-виж

празнично станал си делник.

Хубави думи редиш,

както умееш - разделни.

 

Ех, как умееш с език

чужди глави да замайваш!

Делникът, спрял се до вик,

лази по мен като паяк.

 

Длани, побрали света

идват при мен всекидневно.

Всичко е в нас. Суета,

дебнеща нашия делник...

© Елия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??