Sep 2, 2006, 9:59 AM

Пребъдване 

  Poetry
503 0 0
Нещо търсех, а забравих за теб!
Толкова забързан и сляп!
А  те обичам!
И това е нещото, което ме свързва с теб...
Нима съм сляп!
Mного е просто, да протегна ръка.
Красотата в мен не угасва,
защото имам теб!
Времето е пари, а аз имам теб и съм богат!
И пак ръка към теб протягам,
моя синьозелена трепет!
Бих се отказал завинаги
от всичко, за да пребъда в теб!

© Радости Тихон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??