Apr 25, 2023, 6:21 AM

Пречистване 

  Poetry
165 2 2

 

Ще извадя

всички стрели от душата си.

Ще извадя

всички ками от гърба си.

Ще извадя

всички отровни куршуми,

успешно,

забили се във сърцето ми

Ще го направя...

Защото, съм все още жива.

Защото, съм доста по-силна

от парцаливите,

грозни, душици

на злощастните,

долни гаменчета!

Защото...

човек е това,

което носи в душата си...

А моята,

няма нужда от боклука

на уж, мними "доброжелатели"!

Със добро,

с радост и със усмивка

им връщам туй,

що към мен са запратили.

И не им се сърдя!

Всеки е това,

което,

най-добре знае как да бъде.

Да са живи и здрави!

Не Аз ще ги съдя!

Казват,

там горе...

си има съдия!

 

Valentina Mitova

12/02/2023

 

 

 

 

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??