Nov 8, 2009, 2:44 PM

Пречистване 

  Poetry » Love
467 0 1

Пречистване

Очите ми - два чисти облака от болка,
натежават ми - искрено и безутешно.
Две вдишвания и краткият път до теб
в едно безтегловно пространство.

Очите ми - огледало за грешките ни,
счупва се на малки
бляскави парченца топла самота.
Два спазъма и дългият път до прошката
в свят, изтъкан от мълчание.

Очите ти - два извора любов,
пречистват ме - нежно и красиво 

с цвят на изумруд.
Един поглед, едно докосване
в света, който ти направи слънчево небе за мен. 

Очите ми - два чисти облака от болка...

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??