Mar 12, 2014, 10:05 PM

Пред битката 

  Poetry » Other
351 0 0

Стискай зъби, мила моя,

стискай зъби до зори,

пък тогава виж как в боя

под копитата искри.

 

Кончето в торбата зоби,

пърха, свива си уши.

Може би ще найдем гроба

под върха на „Три уши”.

 

Стискай зъби в долината,

че нахлулите врази

наш'та конница хвърката

в бой епичен ще срази!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??