Dec 21, 2014, 11:34 AM

Пред Игнажден 

  Poetry
275 0 0

ПРЕД ИГНАЖДЕН

 

Звезди небето ясно украсили...
Луната скрита някъде по път...
И мракът сякаш по-добре закриля,
които пак през тази нощ не спят!


Не спя и аз - очаквам ли, копнея...
Кой утре прага ще прекрачи пръв,
по белега такъв ще го позная,
че носи свойта радост или скръб!

 

Ако е радост - нека радост бъде
в дома - година цяла занапред!
Ако е скръб - в скръбта на много люде
и моята душа ще се опре!


ДТ©

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??