Dec 4, 2022, 2:18 PM

Пред изгрев нов… 

  Poetry » Love
261 1 2

Градът не спи. И аз не спя до тебе,

пороят се изля за част от миг.

А в този миг се чу и плач на бебе,

дъждът го бе ударил със плесник.

 

Не беше дъжд. А беше мое семе,

то тръгна да расте с отчаян зов.

Когато ти реши да бъдеш демон

и всичко да умре пред изгрев нов.

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??