May 1, 2010, 7:17 PM

Пред моите очи 

  Poetry » Other
515 0 0

                                                     ПРЕД МОИТЕ ОЧИ

През зимата отново, знам,
пак сама съм аз.
Неразбираемо, красиво
виждам бялата надежда.
Бяла зимна приказка една
убива ме и само капка кръв
държи ме на крака.
Забелязвам, че по китката ми
тече и тя след хилядите други.
Светът се губи, но се вижда друг,
съвсем различен, по-обичан,
с безценно име той дарен.
Пред моите очи
е вече един нов ден...

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??