Feb 25, 2018, 10:08 AM

Пред твоята икона 

  Poetry » Love
197 0 0

Пред твоята икона

 

Говориме със теб по телефона.

Гласа ти чувам, сякаш си до мен!

Но между думите  ти чувам стона

и моя глас от стон е вледенен!

 

Далече съм от теб,аз съм в чужбина,

дошъл съм тук да търся къшей хляб,

оставил съм Семейство и Родина

и карам тука" последния етап"!

 

За дните си изгубени тъгувам,

за близките, за тебе за Света!

Със този свят, не мой,аз не общувам

и мислите си в стихове плета!а

 

А мъката ни скрита в телефон

подгонена по ехото върви.

Аз гледам често твоята Икона

и тежката раздяла ме гневи!

  11.07.2006г.Керманшах-Иран

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??