Mar 4, 2010, 8:42 PM

Предадох се! 

  Poetry » Love
715 0 3

Предадох се!
Склонил главата си.
Предадох се!
Поел вината си.
Предадох се!
Отдал сърцето си.
Предадох се!
Лежащ в ръцете ти.
Предадох се!
На милостта ти...

12.02.2010

На Еми с любов...

© Галин Вайов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??