Предателка ми казваш?
И защо ли?
Че твоята молитва аз не сбъднах?
Дали погрешно си се молил,
та не получи отговор "Да бъде"?
Предателка...
Какво ли съм предала?
С теб искрена ще бъда, съм и бях.
Аз нито взела съм от теб, и нито дала.
Неизпълними обещания не обещах.
Не ми прощавай!
От прошки нямам нужда.
Дори и телефона ще изключа.
Във мислите ти ще остана чужда,
каква съм всъщност - няма да научиш.
Не съжалявай.
Аз погубих се в игри.
Не искам в тях и ти да се погубиш.
Ще бъда твоя във съня ти. Спи.
Поне в съня дъждовно ще ме любиш.
© Мая Попова All rights reserved.