23.08.2006 г., 15:57 ч.

Предателка  

  Поезия » Любовна
1801 0 19
                                          (в отговор на Krustnika)

Предателка ми казваш?

 

И защо ли?

 

Че твоята молитва аз не сбъднах?

 

Дали погрешно си се молил,

 

та не получи отговор "Да бъде"?

 

 

Предателка...

 

Какво ли съм предала?

 

С теб искрена ще бъда, съм и бях.

 

Аз нито взела съм от теб, и нито дала.

 

Неизпълними обещания не обещах.

 

 

Не ми прощавай!

 

От прошки нямам нужда.

 

Дори и телефона ще изключа.

 

Във мислите ти ще остана чужда,

 

каква съм всъщност -  няма да научиш.

 

 

Не съжалявай.

 

Аз погубих се в игри.

 

Не искам в тях и ти да се погубиш.

 

Ще бъда твоя във съня ти. Спи.

 

Поне в съня дъждовно ще ме любиш.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??