Предателство
Ти в любов се вричаше,
колко силни думи изричаше,
а теб най-добра приятелка наричах
и за помощ винаги тичах.
Никога не ви подозирах,
как истината не съзирах,
но за вас разбрах.
Вие нож в гърба ми забихте,
живота ми разбихте.
И бавно затънах,
самотата прегърнах,
в нейна сянка се превърнах.
Наранена съм аз
и отмъщение искам за вас!
© Петя Георгиева All rights reserved.