Разумът ми казваше:
не, не, и не!
Няма да се влюбваш!
Ти си кучка,
обичаш само себе си!
Не давай на никой това!
Защо, не се чувах сама!?
Отвержено борих се!
Криех я!
Давих я!
Пазех я само за мен!
Надви ме, измами ме!
Вземи ми я!
Блудно оставих се,
кълна се до днес!
Обичах се истински,
а днес го правя за теб!
© Misteria Vechna All rights reserved.