Sep 13, 2007, 3:03 PM

Преди 

  Poetry
668 0 1
                                    

    Преди 

Преди не вярвах в любовта!

Преди живеех за мига!

Преди... но не и сега!

Сега си имам теб,

сега  вярвам в любовта!

Сега не искам да живея за мига,

защото си имам теб и любовта!

Обичам те!

© Теодора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??