Sep 19, 2008, 6:59 AM

Преди да дойде бялата ни зима 

  Poetry » Love
651 0 15

 

Аз пак те търся. Чувствата връхлитат.

Цветята във градината са малко.

В златиста есен птиците отлитат.

Намерихме любов, а плачем. Жалко...

 

Тъгата ти пак искам да погаля,

а зная, че разделяш я на три...

Цветя за тебе няма да пожаля,

а пролетта кому ли ще дариш?!

 

Деня си с уморени крачки меря.

На пресекулки вече е дъхът.

Аз дирите ти нейде ще намеря,

а чувства запечатал е стихът.

 

В очите ми кажи, недей да спориш,

поне един път пожела ли да ме имаш?!

За сетен път сърцето ще разтворя,

преди да дойде бялата ни зима.

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??