Sep 5, 2020, 6:21 PM  

Преди и след... или пародия на изповедта 

  Poetry » Аcrostis
510 0 0

Спалнята! —

Преди

И

След

Изповедалнята

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??