Feb 25, 2012, 4:59 PM

Преди края 

  Poetry » Other
427 0 3

Когато смислите в главата притъмнеят

и времето забави своя ход,

тогава силата на волята ще тлее,

а няма да трепти като хомот.

Но ние няма да се даваме,

ще стискаме живота във юмрук,

защото пак ще трябва да пресяваме

кое било е зърно и кое - боклук.

А щом настъпи час за равносметка

във някоя студена и пропита с тягост нощ,

пред погледа суров на черната кокетка

надявам се ще можем да си кажем: „Животът хич не беше лош”.

© Хийл All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??