Feb 25, 2016, 6:02 PM

Предпролетна тъга 

  Poetry » Love
290 0 0

В очакване на пролетта

душата ми ранена е и сама.

И розата на любовта

вехне в болка и тъма.

Че достъп до моята любима

и по фейса дори не ще има.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??