Dec 16, 2008, 3:37 PM

Предречено 

  Poetry
771 0 19

Преродени мигове

се раждат в очите ми,

нестинарски мисли

танцуват в кръвта ми,

всемогъща обич

вещаят орисници,

шепа камъни

пръскат страха ми...

Сбъднати сънища,

тичат задъхано

и целуват спомени

в следващ живот,

ти ме очакваш

и нежно прегръщаш

нашата следваща

силна любов...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??