Oct 13, 2005, 9:47 AM

Предупреждение за самота 

  Poetry
786 0 0
             От многото страсти раздадени -
             самотен ще останеш някой ден,
             ще искаш да се влюбиш,
             но погледа ти ще е празен и студен.

             от многото лъжи изречени -
             най-излъган ще останеш ти,
             ще искаш за любов да шепнеш,
             но ще останат думите нечути.

             От много ласки някой ден -
             ще останат ръцете ти празни,
             ще искаш да прегръщаш нежно,
             но самотата само ще усетиш.
            
             И запомни - любов с пари не се купува -
             без любов оставаш беден цял живот.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??