Мъгляво ли?
Мъгляво е в главата ми!
Защото хиляди хора
изпушиха невроните на съзнанието ми,
търсейки хармония със себе си!
Но не, не! Това не е
лулата на мира!
Това са прегорелите идеи
на един шизофреник!
На един индивид-идеалист!
Мъгляво и задимено е, да!
И то много!
Но нямам нужда от Вас,
аз и сама мога да се бойкотирам!
© Злори All rights reserved.