Sep 8, 2010, 9:18 PM

Прегръщаш ме така неземно... 

  Poetry
1074 0 6

               Една закачка небрежна,

               проста – земска,

               подредена в кратко стихо,

               вдъхновена от Арихо.

               Подарявам го на всеки,

               който за колата своя грижи се

               по случай утрешния ден

               на колата моя рожден.

               Една година оттогава,

               (09.09.09 няма да забравя),

               Винаги във форма, здрава,

               Астричката все така е вярна.

 

 

На гърба на комета

прелиташ над морета –

пространства необятни,

галактики непонятни.

 

А аз с мойта Астра,

звезда същинска – бяла,

по асфалтовите пътища беснея,

за среща с теб да не закъснея.

 

Паркирал на нашата поляна,

чакаш ме с усмивка блага.

Пристъпвам аз смутено,

прегръщаш ме така неземно.

 

Мечта и сън преливат се,

сърдечни ритми преплитат се.

И всичко да е тъй нежно,

е навярно неизбежно...

 

© Мари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Балтазар
  • Весел, жив стих радва ме
  • Mхм, дали?
  • Кришна, разсмя ме; знаеш ли, много вярно казваш и не споря. Лично аз намирам простотията за забавна и много пъти интересна, чак съм се чудела на някои хора как им работят мозъците, че да раждат такива неща
  • Да, Арихо, криза е, знаеш, надявам се догодина да я зарадвам с ангелски очи + ксенон Благодаря, Сияние
  • Хареса ми! Здравей,Мариелка!
Random works
: ??:??