Jan 15, 2010, 10:13 PM

Прегърни ме 

  Poetry » Love
664 0 3

*  *  *

 

Прегърни ме,

целуни ме,

разкажи за мен на своето сърце.

Да ме чува,

да ме вижда,

да ме усеща

твоят дух

и твойто тяло.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??