Вече не съм ти интересна,
може би защото станах прекалено лесна.
Тази в очите ми я няма!
Беше твоя някога преди,
преди и ти да се превърнеш като предишните в измама,
преди да се подиграеш с моите мечти
и сърцето ми с лъжите си да изпепелиш.
Аз чакам онзи знак, който ще те промени
и ще спреш да ме раняваш.
И нека повече да не лея за теб сълзи
и да спра да ти прощавам.
Обещанията вече наизуст научих,
така урока си от теб получих -
да не вярвам на недоказани лъжи,
защото не само са заблуда, а и от тях боли.
И знам, че няма да те имам!
Поне редя за тебе тази последна рима...
© Полина Петкова All rights reserved.