Aug 5, 2010, 1:34 PM

Прекрасно е да не знаеш къде си 

  Poetry » Phylosophy
550 0 3
А аз чета странни статии в пресата -
че водата чувала музика,
че имали чувства прасетата...
И още куп измислени глупости...
И чета на поетите болката,
радостта във усмивките детски...
И съм объркана толкова,
че не зная къде съм -
дали на страната на ужаса,
дали се чувствам нещастна,
или по-вероятно щастлива съм...
Не знам... Но е прекрасно!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • да,прекрасно е да не знаеш къде си,но когато не си объркан
  • Това е важното - да си щастлива и да е прекрасно!Поздрав!

  • Здравей, Петя!
    Хареса ми това, което си написала. Поздрав!
Random works
: ??:??