May 13, 2016, 11:40 PM

Прекрасно отечество 4 

  Poetry » Civilian
364 0 0

О, свещена земя на нашите деди -

и сега, и преди -

ние обичаме те от все сърце,

че ти чиста си като дете.

 

От родния край -

тоз чутовен рай -

каква красота сияе

и към него честният любов питае.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??