Jan 15, 2020, 11:26 AM

Премествай времето напред 

  Poetry
892 4 9

 

Рикошети те раняват,

раните кървят...

Не рискувай да прощаваш,

разранена плът.

Развенчан е всеки рицар,

праведник и брат.

От месии чак те втриса-

под път и над път.

Режисьори, продуценти

разпват те на кръст,

ровят стопроцентни менти

зурли в твойта пръст.

 

Разбуни се, изстъпи се

накипяла мъст.

Разрушавай, съд раздавай,

да е твой мигът!

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??