Jan 14, 2013, 10:30 PM

Пренаписване на пепеляшка 

  Poetry » Love
431 0 1

искаш ли
да придружиш
една пепеляшка на бала
и като казвам пепеляшка
не очаквай да се влюбя в принца
нито че в полунощ
каляскате ще стане тиква
нито кочияшът котарак
нито лакеите мишки
нито че ми е толкова малък кракът
че обувките ми
няма да станат на никоя друга

като ти казвам пепеляшка
имам предвид
че толкова съм преживяла
всеки има своите мащехи
и своите зли сестри
толкова съм се ровила
в мръсотията на живота
всеки има своята пепел в огнището
и имам толкова голямо желание
да отида на този бал
всеки има своето голямо желание

хайде
превърни се в някой
който много ще ме обича

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??